Kamitra on QPC Group jäsen

ET EN RU FI SE

Valmistamme piirilevyjä kaikenlaisista dokumenteista. Nopean toimituksen edellytys on täydellinen tiedosto digitaalisessa muodossa, mutta teemme tarvittaessa levyjä myös epätavallisista tiedostoista. Säilytämme kaikki valmistusdokumentit vähintään viisi vuotta viimeisen tilauksen jälkeen, joten jatkotilauksen yhteydessä ei tarvitse lähettää tiedostoja uudelleen

Gerbertiedostot

Tiedostot piirilevyn johdin-, juotteenestopinnoitteen ja painatuksen kuvioille. Myös piirilevyn ääriviivat, jyrsityt aukot, pinnoitteet ja tilapäiset juotteenestomaskit kuvataan useimmiten Gerbertiedostoina. Käytössä on kaksi eri formaattia, RS-274D ja RS-274X. Ensimmäinen vaatii erillisen aperturiluettelon, jälkimmäisessä se on sisällytetty. Monikerroslevyille tarvitaan lisäksi selvitys levyn rakenteesta ja kerroksien järjestyksestä

Aperture/symbolitaulukko:

Tiedosto, jossa selitys Gerber-tiedostoille. Jotkut CAD-järjestelmät tulostavat jokaiselle Gerbertiedostolle oman aperturetiedoston, jotkut tyytyvät yhteen yhteiseen. Suosittelemme käyttää RS-274X-tyyppistä Gerbertiedostoa, jolloin aperturetiedostoa ei erikseen tarvita.

Poratiedosto:

Tekstitiedosto josta löytyy kaikkien reikien koordinaatit. Joskus metalloidut ja ei metalloidut reiät ovat eri tiedostoissa. Tavallisin formaatti on "Excellon", jos on valintamahdollisuus, valitse uudempi "Excellon 2" versio.

Teräluettelo:

Tiedosto, josta löytyy käytettyjen terien luettelo. Voi myös olla sisällytetty poratiedostoon, jolloin sitä erikseen ei tarvita.

Muuta:

Usein on mitoitettu ääriviivan piirustus hyödyksi, helpointa on jos se on Gerber-tiedoston muodossa.

Toisenlaiset tiedostot:


Puutteelliset tiedostot:

Lisäämme esimerkiksi puuttuvat poratiedostot tai juotteenestokuviot yhteistyössä asiakkaan kanssa. Voimme myös tehdä muutoksia piirilevyihin.

Masterkortti:

Entä jos on vain yksi piirilevy jäljellä eikä minkäänlaisia muita tietoja? Ei hätää, teemme uudet levyt malliin mukaan. Se ei ole aivan harvinainen tilanne varaosalevyjen kohdalla.

Muut digitaaliset tiedostot:

Pystymme käyttämään myös monta muuta tiedostomuotoa, kysykää tai lähettäkää esimerkkitiedosto meille sähköpostitse.

Ratkaisemme yleensä pulman kuin pulman!

Tiedonsiirto:

Nopein ja yksinkertaisin tapa siirtää tiedostot meille on sähköpostin välityksellä. Suosittelemme kokoomaan tiedostot esimerkiksi WinZip:illä niin on selvempää mitä on mukana.

Tietenkin voit myös tuoda tai lähettä tiedostot muistitikulla.